Bryllupsfotograf

Vi hyrede en Bryllupsfotograf, nu har vi fantastiske billeder

Når min mand og jeg sidder og mindes vores bryllup sidste år, så er vi meget glade for vores beslutning om at hyre en bryllupsfotograf. Vi har stor fornøjelse af at kigge de mange flotte billeder igennem. Vi har hørt fra andre, at det ikke bliver så grundigt eller organiseret, når man gør det selv. Der var ellers mange der stillede spørgsmålstegn ved, om det nu også var nødvendigt. Når vi nu sammenligner billederne fra familien og andre gæster med dem vi fik fra bryllupsfotografen, er det klart, at det var den helt rigtige beslutning. Vi kan alle tage billeder i dag, men det er meget tilfældigt og med svingende kvalitet. En professionel bryllupsfotograf sørger for at få alle de rigtige billeder og ved, hvordan man får dem til at se fantastiske ud.

Bryllupsfotografen fik det hele med

Nu har vi det hele med. Startende med de let stressede forberedelser, billeder fra kirken både før, under og efter vielsen og alle elementerne fra festen er godt dækket. Det er meget sjovt at sidde og kigge igennem billederne af alle gæsterne, det var bestemt alt besværet værd at få alle par eller familier fotograferet hver for sig. Det er svært at nå at snakke med alle til sit bryllup, men så er det godt, at man bagefter kan se dem alle og hvad de havde på. Faktisk var der mange ting, som vi ikke lige lagde mærke til på dagen, som vores bryllupsfotograf fangede. F.eks. havde de ved bord 7 haft en sjov aften, hvor der både blev lavet serviet hatte og lagt arm. Det er skægt, hvad der er blevet fanget af små sjove øjeblikke, hvilket har førte til en del spørgsmål til forskellige gæster efterfølgende. Mest om hvad de lige havde gang i på det billede, som bryllupsfotografen havde fanget.

bryllupsfotograf københavn

Vi har nogle fantastiske minder resten af livet

Vi elsker vores billeder, og det er dejligt at kunne genopleve brylluppet når som helst. Vi er især glade for de gode ideer til specielle billeder, som vores bryllupsfotograf kom med før selve dagen. Det er nogle unikke billeder, som er designet, så de passer til os, og det er ikke noget, vi ellers ville have fået gjort. Desuden fik han os til at se virkelig smukke ud, hvilket vi sikkert bliver glad for at se tilbage på som årene går. Så alt i alt kan vi ikke anbefale at få en bryllupsfotograf kraftigt nok. Det er en dejlig bryllupsgave til dig selv, som du kan nyde resten af livet.

Hvis du vil se hvad en rigtig bryllupsfotograf kan, så kan du finde vores her.