Institutionsrengøring

Institutionsrengøring – Vores oplevelser og erfaringer

Hvorfor er en ordentlig institutionsrengøring vigtigt?

Som leder af en børnehave er der rigtigt mange ting, man skal have styr på. Man skal sørge for at have gode medarbejdere, og sikre at de trives. Man har forældre til alle børn, som hver især har mange bekymringer og holdninger som skal balanceres. Der skal være udstyr på legepladsen og legetøj til børnene indendørs. Midt i alt dette kan rengøring godt være en del, man ikke går så dybt i. Det skal bare gøres og helst så hurtigt som muligt. Det er dog vigtigt, at man undersøger det ordentligt, før man ansætter et firma. Det er vigtigt at finde nogle, som man kan stole på og som har fokus på kvalitet. Et godt indlæg om, hvad man skal være opmærksom på, kan læses her.

Billig rengøring i institutioner

Hvad er der brug for?

Når man søge efter rengøringsfirmaer, er der nogle som tilbyder at gøre det meget billigt. Dette skal man dog passe på med, da man altid får, hvad man betaler for. Børn udforsker naturligt deres omgivelser og tester gerne alting ved at komme det i munden. Derfor er det vigtigt, at der bliver rengjort grundigt og ud i alle hjørner. Derfor skal man stille specifikke krav til, hvad der skal gøres og hvor tit. Det nytter ikke bare at sige, at der skal gøres rent herinde. Forklar præcis hvad du forventer, og aftal hvordan lokalet skal se ud. Det er vigtigt, at man har samme forventninger om, hvordan tingene er organiseret. Der kan jo hurtigt blive meget rodet i en børnehave, og så kan rengøringen jo naturligvis ikke komme ordentlig rundt.

Hvad skal man være opmærksom på?

Når man har fået et firma i gang, er det også vigtigt, at man følger op på arbejdet. Det skal tjekkes, at det aftalte arbejde bliver udført og er gjort godt nok. Det er også en god idé at bede pædagogerne om at være opmærksomme på, hvordan der ser ud. Hvis ikke alt er som forventet, er det ikke nødvendigt straks at skælde firmaet ud eller skifte til nogle andre – med mindre det er meget slemt selvfølgelig. Benyt i stedet lejligheden til at se, hvordan de reagerer på en rettelse. Hvis de er søde, modtagelige overfor kritik og får det rettet, så er det bestemt et firma, der er vær at holde fast i.

Du kan finde det firma, som vi er blevet glade for her