Tryk på t-shirt

T-shirt med Tryk til Motionsdag

Skolernes motionsdag er en fantastisk dag for børnene. De har det sjovt og det er sundt for dem at komme ud og bevæge sig. For alle os der skal arrangere det, er lidt af et organisatorisk mareridt. Der skal koordineres mellem mange klasser, som skal løbe forskellige distancer og oveni kommer dem der vil cykle, løbe på rulleskøjter og alt andet de kan finde på. Det gør det ekstra besværligt, når man er midt i København, hvor man løber sammen med en masse andre skoler. Hvert år har vi haft problemer med at finde børnene og de har problemer med at finde tilbage til os, når vi skal gå samlet tilbage til skolen. Sidste år satte vi os sammen for at finde en bedre løsning. Løsningen blev T-shirt med tryk.

T-shirt med TrykIdéen der gjorde alle lærer synlige for eleverne

Mens vi snakkede om vores problemer, huskede jeg en artikel, jeg havde læst om løbetøj med tryk. Den fortalte om, hvordan et fællesskab kunne skabes omkring en fælles uniform. Det gav mig idéen til, at vi kunne give alle lærerne en let genkendelig T-shirt med skolens logo trykt på. På den måde kunne børnene let finde os mellem alle de andre lærer, selv hvis de ikke kender os personligt. Der var stor tilfredshed med det sidste år og vi havde intet besvær med at få samlet alle eleverne og kommet godt tilbage til skolen. En del af lærerne fra de andre skoler bemærkede det faktisk og overvejer vist at få T-shirt med tryk til deres egen skole det næste gang. Især dem der løb rundt for at finde de sidste elever, virkede ret misundelige.

Næste år bliver det endnu større

I år skal vi helt sikkert have nogle T-shirt med tryk på igen til lærerne, vi må se om, der er råd til nye T-shirts til alle. Eleverne var faktisk også ret begejstrede sidste år. De havde fortalt så meget om det, at flere forældre har spurgt om, deres børn kunne få en af dem. Det havde vi diskuteret, men blev enige om, at det ikke var realistisk at få passet ind i budgettet. Efter yderligere pres og en rigtig god pris fra vores leverandør samler forældrene nu ind til at dække omkostningerne, så hvis alt går godt løber vi alle rundt i den nye T-shirt med tryk, som er blevet designet til i år. Så hvis du ser en stor flok i ens T-shirts løbe rundt i nærheden af Damhussøen til motionsdagen, så er det sikkert os.

Er du blevet så inspireret, at du vil have T-shirt med tryk til din skole, kan jeg anbefale Nordic Tryk, som har været rigtigt gode sparringspartnere.