T-shirts til en Polterabend – Idéer fra en fantastisk aften

Min bedste veninde skulle giftes, og det skulle vi selvfølgelig fejre med en vild Polterabend. Desværre bestod gruppen af piger, som skulle med af meget forskellige mennesker, som kun i begrænset omfang kendte hinanden. Så det var noget af en opgave at få rystet dem alle sammen, så vi kunne gøre det til en rigtig god aften for bruden. Da jeg tænkte over det gik det op for mig, at vi jo alle havde et tilfælles: vores forhold til aftenens hovedperson. Vi skulle være et hold, hvis opgave var at sende hende godt ud af single livet og ind i ægteskabet. Første skridt for at skabe et hold er selvfølgelig en uniform. Vores skulle være lidt vild og sørge for at vi skilte os ud fra mængden. Vi skulle selvfølgelig have trykt vores egen T-shirt til lejligheden.

Klædt på til fest

Min første tanke om en helt pink T-shirt med Sort skrift tryk på, var måske lige i overkanten, og det skabt en del modstand i gruppen. Heldigvis fik jeg en snak med dem der skulle tryk T-shirts for os. De foreslog at vende det om til sorte T-shirts med pink skrift og et stort pink logo på ryggen. Deres hjælp og ekspertise fik mig overtalt, og da jeg så resultatet var der ingen tvivl. Så snart vi alle var i vores uniform, og missionen var forklaret, var vi et hold, og alle var med på, at det skulle blive en uforglemmelig aften.

Så siger jeg heller ikke mere

Diskretion og et meget beruset løfte om tavshed fra alle i gruppen, forbyder mig at gå i detaljer.0 Lad mig dog bare konstatere, at vi fik testet trykket på vores T-shirts grundigt. Det hold til øl, vin, en tur i rendestenen, vild dans og meget mere. Min egen hænger stadig hjemme i skabet, som et dejligt minde om en fed aften.

Få din egen uniform til  dit hold her