Tryk på tøj: Alle mulige slags tryk og farver

Mit navn er Sofie, og jeg har altid elsket at danse! I mange år har jeg været dansetræner for en gruppe
piger på min faste danseskole. Vores næste danseopvisning skulle være en blanding mellem moderne dans og gammeldags ballet. Pigerne og jeg glædede os til at skulle fremvise vores danseshow, og mens vi gik midt i forberedelserne, fik jeg pludselig en idé! Vi skulle da alle sammen have ens tøj på. Efter mange spekulationer og med et lavt budget faldt jeg pludselig over en hjemmeside, der laver tryk på tøj. Her kunne man vælge alle mulige slags tryk og på alle mulige forskellige farver T-shirts. Det var lige noget for os!

Holdet fik tryk på tøj

Jeg fortalte dansepigerne om min idé, og de var ellevilde! Vi satte os sammen og snakkede om idéer til vores tryk. Pigerne ville gerne have lyserøde trøjer, og det gik jeg med til. Jeg foreslog, at vi skulle have vores danselogo på forsiden og hver af pigernes navne på bagsiden. Den idé var de vilde med, og jeg bestilte med det samme vores T-shirts med tryk på. Vi kunne næsten ikke vente på at se det færdige resultat!

Trøjerne var en succes

Efter vores danseopvisning fik vi mange komplimenter for vores trøjer. Alle spurgte ind til vores trøjer, og mange af de andre danselærere syntes, at det var en fantastisk idé. De ville også undersøge, om de kunne få tryk på deres tøj. Man må sige, at trøjerne var en succes!

Nu danser alle dansehold med tryk på tøj

Til den næste danseopvisning havde alle danseholdene tryk på deres tøj, og det så vildt godt ud med sådan et helt dansehold, der alle dansede i ens tøj. Jeg og de andre danselærere er glade for, at vi fandt på at lave tryk på vores tøj!

Læs mere om & bestil ”tryk på tøj” her.